Godišnja pretplata na GLORIU
uz bogat poklon set L’Occitane 

UŠTEDI
25 %
  • Puna cijena: 780,00 KN
  • Cijena po primjerku: 11,25 KN
  • Broj komada: 52
  • Cijena: 585,00 KN
  • Ušteda: 195,00 KN

Za sve nove pretplatnike, L’Occitane i Gloria pripremili su veličanstven poklon paket u vrijednosi 437,70 kn! U bogatom setu proizvoda s korzikanskim smiljem, koji djeluje kao prirodni anti-age za vašu kožu, pronaći ćete: Ulje za čišćenje šminke, Njegujući balzam Petit Remedy i potpuno novu i inovativnu kremu za ruke koja je upravo stigla u Hrvatsku – Serum-kremu za mladolike ruke!

 

  •  Ulje za čišćenje šminke 200 ml  – Ulje za čišćenje šminke obogaćeno je smiljem i nevenom s juga Francuske pretvara se u mliječnu emulziju u dodiru vodom. Iznimno je nježno prema koži, ali snažno uklanja sve nečistoće s kože i make-up, pa čak i onaj vodootporni.
  •  Balzam Petit Remedy 15 g – Njegujući balzam Petit Remedy  je višenamjenski balzam koji pomaže nahraniti, zaštititi i umiriti suhu osjetljivu kožu. 100 % prirodni uljni balzam donosi veličanstvenu mješavinu četiri najpoznatija L’Occitane sastojka: smilja, badema, lavande i karite maslaca. Koristite na licu, usnama, tijelu, rukama, stopalima i kosi.
  • Serum-krema za mladolike ruke 75 ml – Serum-krema za mladolike ruke, obogaćena karite maslacem i eteričnim uljem smilja, je luksuzna formula s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka i posebno formulirana za nježnu i osjetljivu kožu ruku koja pomaže smanjiti vidljive znakove starenja. Tekstura nalik serumu pruža baršunasti osjećaj na koži, čini ruke svilenkasto mekima i obavija ih delikatnim mirisom atomatičnih nota.

 

Dinamika plaćanja na tjednik Gloria je po Vašem izboru (tromjesečno plaćanje, polugodišnje plaćanje ili godišnja uplata).

Poklon šaljemo nakon  uplate prve fakture za pretplatu.
Ugovorna obveza iznosi 12 mjeseci.

Iskoristite ponudu odmah jer količine su ograničene!

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje Glorije  na području Republike Hrvatske.

Za više informacija možete nas kontaktirati na telefon 01 2255-374 ili putem e-maila pretplata@hanzamedia.hr