Jutarnji list (7 dana) sa svim prilozima

UŠTEDI
28 %
  • Puna cijena: 343,20 KN
  • Cijena po primjerku: 7,20 KN
  • Broj komada (prilozi uključeni): 42
  • Cijena: 259,20 KN
  • Ušteda: 84,00 KN

Uz svakodnevno izdanje Jutarnjeg lista, za samo 3,60 kn uživajte i u prilozima – uz subotnji prilog Gloria In, nedjeljne priloge (Dobra hrana, Svijet, Dom & Dizajn, Like!) te mjesečnike Vitu, Doktor u kući, Povijest i D&D vrt

GLORIA IN – SVAKE SUBOTE UZ JUTARNJI LIST
Svake subote u paketu uz Jutarnji list, Gloria IN predstavlja najnovije proizvode koje možete kupiti u Hrvatskoj te novitete na svjetskom tržištu.

 

DOBRA HRANA / PRVA NEDJELJA U MJESECU
Najčitaniji i najprodavaniji gourmet magazin u Hrvatskoj. Dobra hrana je štivo za kuhinju, tržnicu, restorane i sve između. Dobra hrana ima ambiciju postati društveni pokret, okupiti zajednicu, mrežu ljudi, proizvođača i konzumenata, kojima je svima zajedničko vjerovanje da treba dobro, pametno, odgovorno i mudro jesti i uživati.

 

SVIJET / DRUGA NEDJELJA U MJESECU
Aspirativan, pristupačan i pozitivan, Svijet je apsolutni vodič za sve najbolje što se čovjeku nudi. Magazin je namijenjen mlađoj, ambicioznijoj i dinamičnijoj publici. Svijet – pogled iza kulisa biznisa, politike, kulture i moći.

 

D&D / TREĆA NEDJELJA U MJESECU
Vodeći mjesečnik o uređenju interijera i kulturi stanovanja u Hrvatskoj i regiji. D&D podijeljen je u tri cjeline. Prva donosi aktualnosti iz svijeta arhitekture, dizajna i opremanja doma. Druga je cjelina rezervirana za fotospecijale inovativnih, kreativnih i nadasve reprezentativno uređenih kuća, stanova i vikendica. Čitatelji koji žele svoj dom učiniti originalnim, inspiraciju mogu pronaći u tutorijalima za izradu predmeta prema principu uradi sam.

56

Like! / ČETVRTA NEDJELJA U MJESECU
Ultimativni vodič za najbolje što se događa u Hrvatskoj! Visokotiražna platforma za obraćanje mlađim aspirativnim čitateljima koji vole shopping, kulturu i aktivan život. Like! je vaš shopping prijatelj, platforma za kulturu i životni savjetnik.

 

DOKTOR U KUĆI – PRVI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST
Revija je svojevrstan vodič kroz zdrav stil života, dio “obiteljske biblioteke” koja se iznova lista i čita, kako za savjet tako i za informaciju. Svi odgovori koje tražite na pitanja vezana uz zdravlje mogu se naći u ovom mjesečniku.

 

D&D VRT – DRUGI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST

Novo raskošno izdanje najboljeg magazina za interijere.

 

VITA – TREĆI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST

Prvi hrvatski časopis za zdravlje i ljepotu koji već više od 20 godina svojim vjernim čitateljima svaki mjesec donosi provjerene teme i savjete za bolji, zdraviji i ljepši život!

 

POVIJESTČETVRTI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST

Zanimljivi časopis koji nas vodi kroz svjetsku i hrvatsku povijest satkan od niza povijesnih činjenica i zanimljivosti.