Jutarnji list s prilozima

UŠTEDI
17 %
  • Puna cijena: 276,00 KN
  • Cijena po primjerku: 6,64 KN
  • Broj komada (prilozi uključeni): 40
  • Cijena: 235,20 KN
  • Ušteda: 40,80 KN

Uz svakodnevno izdanje Jutarnjeg lista, za samo 3,60 kn uživajte i u prilozima – uz subotnji prilog Gloria In, nedjeljne priloge (Dobra hrana, Svijet, Dom & Dizajn, Like!) te mjesečnike Doktor u kući i Vitu.

GLORIA IN – SVAKE SUBOTE UZ JUTARNJI LIST
Svake subote u paketu uz Jutarnji list, Gloria IN predstavlja najnovije proizvode koje možete kupiti u Hrvatskoj te novitete na svjetskom tržištu.

DOBRA HRANA / PRVA NEDJELJA U MJESECU
Najčitaniji i najprodavaniji gourmet magazin u Hrvatskoj. Dobra hrana je štivo za kuhinju, tržnicu, restorane i sve između. Dobra hrana ima ambiciju postati društveni pokret, okupiti zajednicu, mrežu ljudi, proizvođača i konzumenata, kojima je svima zajedničko vjerovanje da treba dobro, pametno, odgovorno i mudro jesti i uživati.

SVIJET / DRUGA NEDJELJA U MJESECU
Aspirativan, pristupačan i pozitivan, Svijet je apsolutni vodič za sve najbolje što se čovjeku nudi. Magazin je namijenjen mlađoj, ambicioznijoj i dinamičnijoj publici. Svijet – pogled iza kulisa biznisa, politike, kulture i moći.

D&D / TREĆA NEDJELJA U MJESECU
Vodeći mjesečnik o uređenju interijera i kulturi stanovanja u Hrvatskoj i regiji. D&D podijeljen je u tri cjeline. Prva donosi aktualnosti iz svijeta arhitekture, dizajna i opremanja doma. Druga je cjelina rezervirana za fotospecijale inovativnih, kreativnih i nadasve reprezentativno uređenih kuća, stanova i vikendica. Čitatelji koji žele svoj dom učiniti originalnim, inspiraciju mogu pronaći u tutorijalima za izradu predmeta prema principu uradi sam.

Like! / ČETVRTA NEDJELJA U MJESECU
Ultimativni vodič za najbolje što se događa u Hrvatskoj! Visokotiražna platforma za obraćanje mlađim aspirativnim čitateljima koji vole shopping, kulturu i aktivan život. Like! je vaš shopping prijatelj,
platforma za kulturu i životni savjetnik.

DOKTOR U KUĆI – PRVI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST
Revija je svojevrstan vodič kroz zdrav stil života, dio “obiteljske biblioteke” koja se iznova lista i čita, kako za savjet tako i za informaciju. Svi odgovori koje tražite na pitanja vezana uz zdravlje mogu se naći u ovom mjesečniku.

VITA – TREČI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST
Vita je prvi hrvatski časopis za zdravlje i ljepotu koji već više od 20 godina svojim vjernim čitateljima donosi provjerene teme i savjete za bolji, zdraviji i ljepši život!