Jutarnji list - produljeni vikend

UŠTEDI
25 %
  • Puna cijena: 213,20 KN
  • Cijena po primjerku: 7,47 KN
  • Broj komada (prilozi uključeni): 29
  • Cijena: 170,19 KN
  • Ušteda: 43,01 KN

Pretplata na paket Jutarnjeg lista – produljeni vikend uključuje dostavu dnevnih novina Jutarnjeg lista 4 dana u tjednu – četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom. Uz Jutarnji list u paket su uključeni i prilozi. Četvtkom izlaze mjesečnici Doktor u kući, D&D Vrt,Vita i Povijest. Svaku subotu uz Jutarnji list čitajte Gloriu In, a nedjeljom uživajte u Nedjeljnim magazinima (Like!, Svijet, Dom i Dizajn, Dobra hrana, Peti element).

 

GLORIA IN – SVAKE SUBOTE UZ JUTARNJI LIST
Gloria IN predstavlja najnovije proizvode koje možete kupiti u Hrvatskoj te novitete na svjetskom tržištu.

 

DOBRA HRANA / PRVA NEDJELJA U MJESECU
Najčitaniji i najprodavaniji gourmet magazin u Hrvatskoj. Dobra hrana je štivo za kuhinju, tržnicu, restorane i sve između. Dobra hrana ima ambiciju postati društveni pokret, okupiti zajednicu, mrežu ljudi, proizvođača i konzumenata, kojima je svima zajedničko vjerovanje da treba dobro, pametno, odgovorno i mudro jesti i uživati.

 

SVIJET / DRUGA NEDJELJA U MJESECU
Aspirativan, pristupačan i pozitivan, Svijet je apsolutni vodič za sve najbolje što se čovjeku nudi. Magazin je namijenjen mlađoj, ambicioznijoj i dinamičnijoj publici. Svijet – pogled iza kulisa biznisa, politike, kulture i moći.

 

D&D / TREĆA NEDJELJA U MJESECU
Vodeći mjesečnik o uređenju interijera i kulturi stanovanja u Hrvatskoj i regiji. D&D podijeljen je u tri cjeline. Prva donosi aktualnosti iz svijeta arhitekture, dizajna i opremanja doma. Druga je cjelina rezervirana za fotospecijale inovativnih, kreativnih i nadasve reprezentativno uređenih kuća, stanova i vikendica. Čitatelji koji žele svoj dom učiniti originalnim, inspiraciju mogu pronaći u tutorijalima za izradu predmeta prema principu uradi sam.

 

Like! / ČETVRTA NEDJELJA U MJESECU
Ultimativni vodič za najbolje što se događa u Hrvatskoj! Visokotiražna platforma za obraćanje mlađim aspirativnim čitateljima koji vole shopping, kulturu i aktivan život. Like! je vaš shopping prijatelj, platforma za kulturu i životni savjetnik.

 

DOKTOR U KUĆI – PRVI ČETVRTAK U MJESECU
Revija je svojevrstan vodič kroz zdrav stil života, dio “obiteljske biblioteke” koja se iznova lista i čita, kako za savjet tako i za informaciju. Svi odgovori koje tražite na pitanja vezana uz zdravlje mogu se naći u ovom mjesečniku.

 

D&D VRT – DRUGI ČETVRTAK U MJESECU

Novo raskošno izdanje najboljeg magazina za interijere.

 

VITA – TREĆI ČETVRTAK U MJESECU

Vita je prvi hrvatski časopis za zdravlje i ljepotu koji već više od 20 godina svojim vjernim čitateljima svaki mjesec donosi provjerene teme i savjete za bolji, zdraviji i ljepši život!

 

POVIJEST – ČETVRTI ČETVRTAK U MJESECU

Zanimljivi časopis koji nas vodi kroz svjetsku i hrvatsku povijest satkan od niza povijesnih činjenica i zanimljivosti.