Paket Doktor u kući + Vita

UŠTEDI
20 %
  • Puna cijena: 288,00 KN
  • Cijena po primjerku: 9,60 KN
  • Broj komada: 24
  • Cijena: 230,40 KN
  • Ušteda: 57,60 KN

PRETPLATITE SE, UŠTEDITE I OSVOJITE DAR!

Novim pretplatnicima na paket Doktor u kući i Vita poklanjamo paket BOCASSY – PRESTIŽAN KOMPLET ZA NJEGU LICA

PAKET SADRŽI DVA PROIZVODA ZA POTPUNU NJEGU KOŽE I SAVRŠEN MLADENAČKI IZGLED

Bocassy proizvodi sa širokim djelovanjem i dokazanom učinkovitošću snažno podižu hidrataciju, revitaliziraju i uklanjaju postojeće linije vremena. Drastično podignuta hidratacija i nahranjena koža rezultat su multivitaminskog, biljnog sastava kojim koža odoljeva vidnom starenju te postaje čvršća, izdašna i pomlađena. Spektakularni rezultati dokazani su na derma-institutu u Njemačkoj.

Bocassy hranjiva noćna krema  za njegu zrele i suhe kože svojim prirodnim aktivnim sastojcima te prirodnim nutrijentima izrazito pridonose hidrataciji te kompletnoj njezi kože koja je izuzetno potrebna u zimsko doba. Hranjiva noćna krema izrazito je bogata prirodnim uljima i mastima (26%), te biljnim ekstraktima koji dubinski i temeljito hrane kožu u noćno doba kada se odvija prirodni proces pojačane obnove kože.

Bocassy hidratantna gel-krema  s  24-satnim djelovanjem dokazano hidratizira tijekom 24-sata nakon samo jednog nanošenja čime čini kožu svježom i izdašnom, a pospješuje djelovanje ostalih proizvoda ukoliko se koriste u kombinaciji sa ovom gel-kremom.

Također sadrži sastojke koji hrane, a ne maste kožu: vitamine i ekstrakte koji su namijenjeni revitalizaciji, te dodatno osvježavaju i oplemenjuju kožno tkivo. Hranjive tvari u ovom proizvodu stoga čine vitamini (A, E i D koji djeluju na revitalizaciju kože, hrane te pospješuju njezin tonus), ekstrakti (zeleni čaj kao jaki antioksidans, pomaže ovlaživanje kože i jedan je od najboljih sastojaka u borbi protiv znakova starenja i anis kao poznati eliksir mladosti iz drevnih vremena), te kofein koji dokazano pospješuje vitalnost kože i energizira.

www.bocassy.com