Vikend pretplata na Jutarnji list
uz SPAR poklon karticu u
vrijednosti 400 KN

UŠTEDI
25 %
  • Puna cijena: 164,00 KN
  • Cijena po primjerku: 7,50 KN
  • Broj komada (prilozi uključeni): 21
  • Cijena: 131,50 KN
  • Ušteda: 32,50 KN

Pretplatite se na Jutarnji list petkom, subotom i nedjeljom te uživajte u vikendu!

Poklon kartice u vrijednosti 400 kn poklanjaju se uz pretplatu u trajanju od 12 mjeseci te ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje Jutarnjeg lista na području Republike Hrvatske.

 

Petkom uz Jutarnji list dobivate  prilog Studio (gratis!), subotom prilog Gloria IN te nedjeljom magazini koji se izmjenjuju svake nedjelje (D&D, Svijet, Like! i Dobra hrana)!

GLORIA IN – SVAKE SUBOTE UZ JUTARNJI LIST
Svake subote u paketu uz Jutarnji list, Gloria IN predstavlja najnovije proizvode koje možete kupiti u Hrvatskoj te novitete na svjetskom tržištu.

 

DOBRA HRANA / PRVA NEDJELJA U MJESECU
Najčitaniji i najprodavaniji gourmet magazin u Hrvatskoj. Dobra hrana je štivo za kuhinju, tržnicu, restorane i sve između. Dobra hrana ima ambiciju postati društveni pokret, okupiti zajednicu, mrežu ljudi, proizvođača i konzumenata, kojima je svima zajedničko vjerovanje da treba dobro, pametno, odgovorno i mudro jesti i uživati.

 

SVIJET / DRUGA NEDJELJA U MJESECU
Aspirativan, pristupačan i pozitivan, Svijet je apsolutni vodič za sve najbolje što se čovjeku nudi. Magazin je namijenjen mlađoj, ambicioznijoj i dinamičnijoj publici. Svijet – pogled iza kulisa biznisa, politike, kulture i moći.

 

D&D / TREĆA NEDJELJA U MJESECU
Vodeći mjesečnik o uređenju interijera i kulturi stanovanja u Hrvatskoj i regiji. D&D podijeljen je u tri cjeline. Prva donosi aktualnosti iz svijeta arhitekture, dizajna i opremanja doma. Druga je cjelina rezervirana za fotospecijale inovativnih, kreativnih i nadasve reprezentativno uređenih kuća, stanova i vikendica. Čitatelji koji žele svoj dom učiniti originalnim, inspiraciju mogu pronaći u tutorijalima za izradu predmeta prema principu uradi sam.

 

Like! / ČETVRTA NEDJELJA U MJESECU
Ultimativni vodič za najbolje što se događa u Hrvatskoj! Visokotiražna platforma za obraćanje mlađim aspirativnim čitateljima koji vole shopping, kulturu i aktivan život. Like! je vaš shopping prijatelj, platforma za kulturu i životni savjetnik.

 

 

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.