Hvala vam na vjernosti #ostajemdoma

26. ožujka 2020.

PRETPLATA I COVID-19

Dragi naši čitatelji i pretplatnici,

prije svega, hvala vam na dosadašnjoj vjernosti te uvažavajući trenutne izvanredne okolnosti, želimo naglasiti da razumijemo i poštujemo vašu odluku o promjeni pretplatničkog odnosa. Nadamo se da je taj prekid privremen i da ćemo, čim okolnosti dopuste, obnoviti našu suradnju.

Vjerujemo da ćemo uspjeti premostiti nedaće i da će se stanje u državi što prije normalizirati te ćemo moći nastaviti s redovnim poslovanjem. Koliko će ova izvanredna situacija trajati ovisi o svakom pojedincu, stoga vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama, pridržavajući se uputa stručnjaka, izaći kao pobjednici.

U ovom razdoblju, naša izdanja su vam i dalje tu. Kolegice i kolege novinari i fotoreporteri predano rade kako biste bili točno i na vrijeme informirani, te najnovije vijesti možete pratiti putem naših portala jutarnji.hr, slobodnadalmacija.hr i Sportske novosti. Kvalitetu života, sadržaje koji vas mogu zabaviti, priče koje inspiriraju svakodnevno možete čitati na portalima Gloria.hr, GloriaGlam.hr i Živim.hr, a sve prenosimo i putem naših društvenih mreža.

Za ljubitelje listanja, pa makar i onog digitalnog, tu je naš e-kiosk na kojem možete pronaći sva izdanja Hanza medije, 0-24, 7 dana u tjednu.

Ekipe iz svih redakcija donose vam sadržaj i preporuke u sklopu globalne inicijative kojoj smo se pridružili #ostajemdoma.

Uvijek nam se možete javiti s pitanjima te prijedlozima za unapređenje mailom, telefonski ili putem društvenih mreža. Vaše nam je mišljenje od iznimne važnosti i hvala vam što ga dijelite s nama.

I naravno, ažurno pratimo sve vijesti povezane s virusom COVID-19 kako iz Hrvatske, tako i iz svijeta, stoga vam donosimo sve točne i relevantne informacije u najkraćem mogućem roku, a mobilna aplikacija Jutarnji list vam svojim push notifikacijama štedi vrijeme i donosi vijesti u trenutku objave.

Kad sve ovo prođe, mi vas čekamo, jer smo uvijek tu za vas, naše vjerne čitatelje!
Za sada #ostajemdoma

 

Facebook: https://www.facebook.com/ostajemdoma/

Instagram: https://instagram.com/ostajemdoma?igshid=77q9vecu4hg8

Twitter: https://twitter.com/ostajemdoma

 

Još vam jednom zahvaljujemo na povjerenju. Budite odgovorni te čuvajte sebe i bližnje.

Srdačan pozdrav,
vaša Hanza Media d.o.o.