Godišnja pretplata na Jutarnji list
+ magazini: Doktor u kući, Gloria In, Dom i dizajn,
Dobra hrana, Svijet i Like!

UŠTEDI
25 %
  • Puna cijena: 398,25 KN (52,86 €)
  • Cijena po primjerku: 9,00 KN (1,19 €)
  • Broj komada (prilozi uključeni): 39
  • Cijena: 308,25 KN (40,91 €)
  • Ušteda: 90,00 KN (11,95 €)
  • * EUR tečaj: 7,53450

Uz svakodnevno izdanje Jutarnjeg lista, za samo 4,25 kn (0,56 €) uživajte i u prilozima – uz subotnji prilog Gloria In, nedjeljne priloge (Dobra hrana, Svijet kulture, Dom & Dizajn, Like!) te mjesečnik Doktor u kući! Prilog “Studio” petkom, također, dobivate u pretplati!

GLORIA IN – SVAKE SUBOTE UZ JUTARNJI LIST
Svake subote u paketu uz Jutarnji list, Gloria IN predstavlja najnovije proizvode koje možete kupiti u Hrvatskoj te novitete na svjetskom tržištu.

 

DOBRA HRANA / PRVA NEDJELJA U MJESECU
Najčitaniji i najprodavaniji gourmet magazin u Hrvatskoj. Dobra hrana je štivo za kuhinju, tržnicu, restorane i sve između. Dobra hrana ima ambiciju postati društveni pokret, okupiti zajednicu, mrežu ljudi, proizvođača i konzumenata, kojima je svima zajedničko vjerovanje da treba dobro, pametno, odgovorno i mudro jesti i uživati.

 

SVIJET KULTURE/ DRUGA NEDJELJA U MJESECU
Aspirativan, pristupačan i pozitivan, Svijet je apsolutni vodič za sve najbolje što se čovjeku nudi. Magazin je namijenjen mlađoj, ambicioznijoj i dinamičnijoj publici. Svijet – pogled iza kulisa biznisa, politike, kulture i moći.

 

D&D / TREĆA NEDJELJA U MJESECU
Vodeći mjesečnik o uređenju interijera i kulturi stanovanja u Hrvatskoj i regiji. D&D podijeljen je u tri cjeline. Prva donosi aktualnosti iz svijeta arhitekture, dizajna i opremanja doma. Druga je cjelina rezervirana za fotospecijale inovativnih, kreativnih i nadasve reprezentativno uređenih kuća, stanova i vikendica. Čitatelji koji žele svoj dom učiniti originalnim, inspiraciju mogu pronaći u tutorijalima za izradu predmeta prema principu uradi sam.

 

Like! / ČETVRTA NEDJELJA U MJESECU
Ultimativni vodič za najbolje što se događa u Hrvatskoj! Visokotiražna platforma za obraćanje mlađim aspirativnim čitateljima koji vole shopping, kulturu i aktivan život. Like! je vaš shopping prijatelj, platforma za kulturu i životni savjetnik.

 

DOKTOR U KUĆI – PRVI ČETVRTAK U MJESECU UZ JUTARNJI LIST
Revija je svojevrstan vodič kroz zdrav stil života, dio “obiteljske biblioteke” koja se iznova lista i čita, kako za savjet tako i za informaciju. Svi odgovori koje tražite na pitanja vezana uz zdravlje mogu se naći u ovom mjesečniku.

 

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na području Republike Hrvatske.